Skip to content

Meistä

Keitä olemme?

Olemme suomalainen perheyritys, jonka erityisosaaminen on remontti-, muutto-, sekä raivaussiivoukset. Henkilöstöllämme on vuosien kokemus onnistuneista siivouksista, jotka takaavat siistin ja puhtaan lopputuloksen kilpailukykyiseen hintaan. Käytämme siivouksissa vain korkealaatuisia pesuaineita sekä välineitä, jotka eivät vahingoita pintoja. Palvelemme yksityisiä sekä yrityksiä koko Uudenmaan-alueella. Jos siis haluat muuttovalmiin kohteen, joka on takuulla puhdas, pyydä meiltä tarjous tai tilaa suoraan yhteydenottolomakkeen avulla.


Palvelualueitamme ovat Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kauniainen, Kerava, Sipoo ja Nurmijärvi.

Meidän porukka

Jonne_siistiks

Jonne

Myynti&markkinointi

Olen yrittäjäperheestä ja aina itse myös tähdännyt yrittäjyyteen työelämässä. Paras palkka on se, kun asiakas on tyytyväinen palveluun ja teenkin kaikkeni sen eteen. Siisteydestä ja puhtaudesta olen aina pitänyt, joten tämä ala sopii erinomaisesti minulle.

Niina_siistiks

Niina

Palveluvastaava

Olen tehnyt töitä siivouksen parissa jo muutaman vuoden. Työ on opettanut paljon ja tässä on hienoa se, että oman kädenjäljen näkee konkreettisesti. On myös ihana huomata asiakkaiden tyytyväisyys tullessaan puhtaaseen kotiin.

Pablo_Siistiks_fi

Pablo

Toimistokoira

Pablon lempipuuhaa on eväiden syöminen, sekä riittävän levon saaminen. Hän myös pitää meidän kotona kiireisenä sotkemalla paikkoja.

Palvelumme

Muuttosiivoukset

Kun haluat keskittyä olennaiseen, valitse ammattilaisen tekemä muuttosiivous ja jätä vanhan tai uuden asuntosi siivous meille.

Remonttisiivoukset

Remonttisiivous on tärkeä työvaihe aina remontoinnin jälkeen, jotta asunto on muutto- ja asumiskelpoinen.