Skip to content

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Voit ottaa meihin yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse

Tilaaminen on helppoa. Ota yhteyttä meihin verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostilla. Kerro, millainen kohde on kyseessä: mikä on huoneiden määrä ja minkälainen on siivoustarpeesi.

Voit jättää yhteydenottopyynnön viereisellä lomakkeella. Vastaamme mielellään puhelimeen arkisin klo 9-18. Kiireellisissä tapauksissa olemme tavoitettavissa myös lauantaisin klo 10-14 välillä.

Soita meille

040 0850156

Laita sähköpostia

info@siistiks.fi

Tilaa siivous tästä

Voit helposti varata tarpeisiisi sopivan siivouksen haluamallesi ajankohdalle alla olevalla varaustyökalulla. Voit maksaa tilauksen helposti maksukortilla tai PayPal-tililläsi.

Näin palvelumme toimii

1
2
3
Tarpeiden selvitys
Kotisiivouksen toimintamallimme on tehokas ja hyväksi havaittu. Arviointikäynnillä kartoitamme ensin siivoustarpeesi ja tilanteesi - esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko kotonasi lapsia tai eläimiä.
Testisiivous
Testisiivous antaa sinulle mahdollisuuden tutustua palveluumme ja varmistua palvelun laadusta ja sopivuudesta. Käynnin yhteydessä voimme sopia tarkemmat työohjeet ja siivoukseen käytettävän ajan.
Säännöllinen kotisiivous
Helpota arkeasi tekemällä kanssamme sopimus säännöllisestä kotisiivouksesta. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa.