Skip to content

Raivaussiivous

Pitääkö kodistasi tai asukkaan jäljiltä saada asunto siistiksi ja kuljettaa tavaroita kaatopaikalle? Se on aikaa vievää puhaa, jätä raivaus meidän huoleksi ja säästä aikaasi.

Luotettavat ja huolelliset raivaussiivoukset

 Tarjoamme laadukasta ja luotettavia raivaussiivouksia pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla vuosien kokemuksella. Palvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää arvokas perhe- ja vapaa-aikasi muuhunkin kuin remonttipölyn imurointiin tai jätteiden kuskaamiseen kaatopaikalle. 

Luotettavat ja ammattitaitoiset siivoojamme hoitavat kotisiivouksen huolellisesti sovitulla aikataululla. Palvelualueemme on Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Nurmijärvi ja lähialueet

Palvelun hinnoittelu

Tilaa raivaussiivous tästä

Voit helposti varata tarpeisiisi sopivan siivouksen haluamallesi ajankohdalle alla olevalla varaustyökalulla. Voit maksaa tilauksen helposti maksukortilla tai PayPal-tililläsi.
Mikäli palvelu perutaan 24h ennen varattua aikaa, niin EKO Siistiks Oy:llä on oikeus veloittaa 50%:ia varatun palvelun hinnasta.

Raivaussiivous sisältää

Huoneet

Lattioiden, listojen ja mattojen imurointi, pölyjen pyyhintä vapailta tasoilta ja pinnoilta. Ovien, kahvojen ja valokatkaisimien tahranpoisto. Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä.

WC- ja suihkutilat

WC-istuimen, tasojen ja pesualtaan puhdistus sekä tahranpoisto. Suihkun ja suihkuseinän pesu. Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä.

Keittiö

Tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen puhdistaminen. Mikroaaltouunin, jääkaapin, astianpesukoneen ulkopuolisten pintojen tahrojen poisto. Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä sekä tahranpoisto.

+ Lisäpalvelut

Lisäpalveluina saatavilla saunan pesu, ikkunoiden pesu, pyykkääminen ja muut asiakkaan mahdolliset siivoustoiveet.

Kotimainen

Olemme kotimainen perheyritys ja hoidamme kotisiivoukset luotettavasti ammattitaidolla.

Ekologinen

Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka ovat turvallisia ihmisille ja lemmikeille.

Sama siivooja

Saat aina saman henkilön kotiisi, joten voit luottaa palvelun laatuun ja tiedät kuka kotonasi käy.